17 maaliskuu 2017

Veskun Pora Oy avasi uudistetun Veikkolan palveluaseman ja avajaisia vietettiin perjantaina 10.3. rennoissa tunnelmissa. Hodareiden ja kahvitarjoilun lomassa vierailijat pääsivät tutustumaan Veskun Poran toimintaan ja kalustoon.

Päivän aikana palveluasemaan tutustui reilu 130 alan ammattilaista. Veikkolan asema on toiminut viime vuodet miehittämättömänä varastoalueena. Asiakkailta saadun palautteen perusteella toiminta päätettiin muuttaa palveluasemaksi ja yrittäjäksi asemalle valikoitui Veskun Pora Oy.

­ ”Haluamme tarjota louhintaurakoitsijoiden tarvitsemat välineet yhden portin takaa”, kertoo yrittäjä Vesa ”Vesku” Sipponen ja jatkaa: ” Forcitin räjähdeaineet, Atlas Copcon louhintatarvikkeet, Robit Rocktoolsin porakruunut ja räjäytyssuojamatot - siinä muutamia tuotteita, joiden laatuun me Veskun Poralla luotamme.”  

Kokemusta ja asiantuntemusta Veskulla todella löytyy, louhinta-alalla hän on toiminut jo 30 vuotta, Naantalin ja Pöytyän palveluasemien toimintoja Vesku on pyörittänyt kolmisen vuotta. Veikkolan toimipisteen hoitajana toimii Janne Marjasto.  Janne on monelle entuudestaan tuttu louhinta-alan ammattilainen. Vesku jatkaa Naantalin ja Pöytyän varastojen päivittäistä pyörittämistä. 

Veikkolan palveluasema
Turuntie 186, 02880 Veikkola

Aukioloajat:
Avoinna arkisin: 6:00-14:00
Päivystys arkisin: 6:00-8:00

Puhelinnumerot
Janne puh. 040 6860 880
Vesku puh. 0400 779 980

Veskun Pora Oy

Veskun Pora on vuonna 2008 perustettu laaja-alaisesti louhintatarvikkeita alan ammattilaisille tarjoava yritys, jonka päätoimialue on ollut Länsi-Suomi ja pääpaikka Naantali. Veskun Poraa pyörittää yksityisyrittäjä Vesa Sipponen, jonka ura räjähteiden ja louhintatöiden parissa alkoi jo 1980-luvulla. Valikoimassa löytyy räjähteiden lisäksi porakalustoa, louhintatarvikkeita sekä vuokralaitteita. Lisätietoja Veskun Porasta löytyy osoitteesta www.veskunpora.fi .

 Veskun poran avajaiset 10.3.2017