9 helmikuu 2017

Forcit on solminut pitkäkestoisen yhteistyösopimuksen Portugalilaisen O-pitblastin kanssa. Kymmenvuotinen yhteistyö antaa Forcitille jälleenmyyntioikeudet O-pitblastin digitaaliselle räjäytyssuunnitteluohjelmistolle. Forcitin jälleenmyyntioikeus koskee sekä Pohjoismaita että Baltian maita ja lisäksi Puolaa.

O-pitblast on osoittanut, että erilaiset digitaaliset ratkaisut ja pilvipalvelut soveltuvat hyvin myös räjähdealalle. Ohjelmisto on pitkän linjan räjähdealan ammattilaisten suunnittelema, mikä varmistaa, että loppukäyttäjän tarpeet on huomioitu ohjelmiston kaikissa ominaisuuksissa.

Käyttäjäystävällisyys, nopeus ja vaivattomuus ovat edellytyksiä jatkuvasti kehittyvässä digitaalisessa maailmassa. Nämä ovat myös kuvaavia ominaispiirteitä O-pitblastille, jonka selkeä käyttöliittymä mahdollistaa yksityiskohtaisten 3D-räjäytyssuunnitelmien luomisen, jakamisen ja optimoinnin – olit sitten toimistolla tai työmaalla.

O-pitblast topography preparation

O-pitblastin ominaisuudet

Tuo kolmiulotteisen näkymän työmaastasi ja luo yksityiskohtaisen räjäytyssuunnitelmasi, jota voit optimoida hyödyntämällä O-pitblastin monipuolisia analyysityökaluja. Pystyt määrittelemään porareikien mitat ja niiden sijainnit, mitkä räjähdysaineet ovat käytössäsi sekä räjäytysten ajoitukset.

O-pitblastin merkittävimpiä vahvuuksia on ohjelmiston analyysityökalut, joiden avulla voit arvioida räjäytyksestä syntyvän louheen raekokojakaumaa sekä tärinävaikutuksia. Analyyseista kerätyt tiedot voit hyödyntää suunnitelmasi optimointiin, mikä osaltaan johtaa parempiin ja kustannustehokkaisiin räjäytyksiin.

Hallinnoit valmiit räjäytyssuunnitelmasi kätevästi pilvessä, josta pystyt myös lataamaan tietyn suunnitelman koneellesi tai jakamaan sen toiselle O-pitblast –käyttäjälle. Tietokoneohjelmiston lisäksi voit ladata O-pitblastin iOS-mobiilisovelluksen, jolla pääset tarkastelemaan räjäytyssuunnitelmiasi älypuhelimella ja tehdä helposti muutokset reikäkohtaisiin panostuksiin kentällä.

o-pitblast fragmentation prediction

Kiinnostuitko O-pitblastista?

Forcit järjestää vuoden 2017 aikana O-pitblast –kiertueen palveluasemillaan, jolloin ohjelmistoon pääsee tutustumaan lähemmin. Kiertueen aikataulusta ilmoitetaan tarkemmin myöhempänä ajankohtana.

Tuotevastaavana toimii Tomi Kouvonen, joka antaa lisätietoa O-pitblastista ja vastaa mahdollisiin tiedusteluihin. Katso myös toimittajan kotisivut www.o-pitblast.com

 

Tuotevastaava

Tomi Kouvonen
OY FORCIT AB
Key Account Manager
puh. 040 8690 527
tomi.kouvonen@forcit.fi