27 huhtikuu 2020

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Finnrockille

MYYNTI- JA MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ

toimipiste vaihtoehtoisesti Helsinki, Tampere tai Turku

 

Tehtävään kuuluu aktiivisen myynnin ja markkinoinnin hoitamisen lisäksi vastuu yrityksen tarjouslaskennasta, asiakkuuksien kehittämisestä sekä asiakas- ja messutapahtumista. Tehtävän laajuutta ja vastuuta voidaan muokata myös hakijan osaamisen perusteella esimerkiksi operatiivisen toiminnan ja pohjoismaisen liiketoimintayksikön kehittämisen tarjoamien haasteiden suuntaan. Hakemallamme henkilöllä on useamman vuoden kokemusta ja kehittämistaustaa B-to-B myynnistä, markkinoinnista tai asiakkuuksien hallinnasta. Etsimme luontaista myyjää, jolla on erittäin hyvät sosiaaliset taidot, järjestelmällisyyttä sekä halukkuutta itsenäiseen ja kehittämislähtöiseen työskentelyyn. Sopiva koulutustausta on kaupallisen tai teknisen alan tutkinto esim. insinööri tai tradenomi.
Työ edellyttää jonkin verran matkustamista ja ajokortti sekä oma auto ovat välttämättömiä. Hyvät ATK-taidot sekä englannin kielen osaaminen on tehtävässä tarpeen. Aiempi kokemus rakennus-, louhinta- tai infrapuolelta sekä ruotsin kielen taito katsotaan hakijalla eduksi, mutta eivät ole välttämätöntä.
Tarjoamme sinulle monipuolisen, vaihtelevan ja joustavan työn, jossa pääset näyttämään kykysi sekä vaikuttamaan työpäiviesi sisältöön. Tuemme henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistäsi ja meillä pääset kasvamaan osana yrityksemme menestymistä osana työtäsi tukevaa ammattitaitoista porukkaa. Meillä on hyvät työsuhde-edut ja työtyytyväisyyskyselyjen perusteella meillä viihdytään erittäin hyvin.

Haku päättyy sopivan henkilön löydyttyä. Hakemukset palkkatoiveineen oheisen linkin kautta viimeistään 6.5.2020: https://forcit.solaforce.com/app/external/jobs/33?source=MOL

Lisätiedot yrityksestä ja tehtävästä:
www.finnrock.fi ja Kari Saukkonen puh. 010 832 1308