Forcit tuo maahan ranskalaisen Davey Bickfordin valmistamia elektronisia nalleja. Ne ovat mitoiltaan ja voimakkuudeltaan perinteisten nallien kaltaisia, mutta niissä pyrotekninen hidastusmassa on korvattu piirikortilla. Tämän ansiosta nallien sytytysaika voidaan määritellä millisekunnin tarkkuudella. Nallit ovat pituuden mukaan joko kelalla vai vyyhdellä.

Järjestelmään kuuluu elektronisten nallien lisäksi laukaisuyksikkö ja ohjelmointiyksikkö, joilla nallien syttymisajat määritellään joko etukäteen tai kytkemisen aikana. Työmaalla ei näin ollen tarvitse varastoida kuin yhdenlaisia nalleja.

Daveytronic -järjestelmästä on saatavilla kaksi versiota, Daveytronic OP ja Daveytronic SP. Räjäytysnallit ovat järjestelmäkohtaiset. Kummassakin järjestelmässä nallien sytytyksen aikavälit voidaan määrittää halutuilla intervalleilla 0–14 000 ms välillä. Molempiin järjestelmiin on saatavilla langaton laukaisumahdollisuus. Järjestelmät eroavat toisistaan siten, että SP -järjestelmällä yhdessä räjäytyksessä voi olla yhteensä 1500 kpl nallia ja lisävarusteiden avulla jopa 3000 kpl. OP -järjestelmässä nalleja voi räjäyttää kerralla 300 kpl ja enimmillään 500 kpl. Lisäksi SP -järjestelmällä on mahdollista suorittaa räjäytys WLAN -välityksellä.

Nallit kytketään rinnankytkennällä runkolinjaan ja järjestelmä tarkastaa sekä nallien että linjan toimivuuden ennen kuin laukaisu voidaan suorittaa. Nallit voidaan räjäyttää vain järjestelmän omalla laukaisulaitteella. Räjähdyskäsky koko kentän nalleille välittyy yhdenaikaisesti koodina laukaisulaitteesta, minkä jälkeen kunkin nallin sisäinen kellosiru pitää huolta sen omasta ajastuksesta. Näin ensin räjähtävien reikien vaikutus tai esim. kivien liike ei voi vaikuttaa seuraavien nallien toimintaan. Järjestelmä on suojattu ulkopuolisilta sähköisiltä häiriöiltä.

Saatavissa johdinpituudet 6 m, 8 m, 10 m, 15 m, 20 m, 25 m, 30 m sekä 40 m. 

Elektronisten nallien valmistajat edellyttävät kaikilta käyttäjiltä asianmukaisen käyttökoulutuksen.