Shockstar (ent. Indetshock) on Austin Detonatorin suunnittelema, vuodesta 1993 markkinoilla ollut sähkötön sytytysjärjestelmä. Pitkän tuotekehityksen ansiosta se on turvallinen, tarkka ja luotettava nallijärjestelmä. Sytytysjärjestelmän muodostavat Shockstar MS -nallit sekä kentän pinnalla käytettävät Shockstar-kytkinkappaleet.

Uusi Shockstar connector -kytkinkappale on hyvin käyttäjäystävällinen tuote, joka tuo tuntuvan aikasäästön kentän kytkentään. Niitä käytetään pintakytkennöissä sytyttämään Shockstar MS -nalleja (aiemmin nimellä Indetshock MS), sekä välittämään räjähdysimpulssi seuraaviin kytkinkappaleisiin. Sytytin koostuu kahdesta pääosasta: muoviliittimestä ja nallista johdinletkuineen. Kytkinkappaleen rakenne eliminoi sirpaleiden leikkausmahdollisuudet ja tekee kentän kytkemisen helpommaksi.

SHOCKSTAR Connector -kytkinkappaleilla on yhdeksän eri hidastemahdollisuutta (0, 9, 17, 25, 33, 42, 67, 100 ja 200 ms) ja niihin voidaan asentaa jopa kahdeksan johdinletkua.

BUNCH Connector -nippusytytin on tarkoitettu enintään 20 impulssiletkun sytyttämiseen. Nippusytyttimessä oleva nalli on tehokkaampi kuin tavallisen Shockstar -kytkinkappaleen nalli ja se kykenee sytyttämään nippusytyttimessä olevan räjähtävän tulilangan. Varmistu, että 20 cm säteellä räjähtävästä tulilangasta ei ole muita kuin sytytettävään nippuun kuuluvia impulssiletkuja.

Järjestelmään kuuluvien tuotteiden käyttöturvallisuustiedotteet voit avata tästä:

KTT Austin Shockstar MS

KTT Austin Shockstar Connectors ( Bunch, Surface)

KTT Austin Shockstar MS 25/50 0ms

KTT Austin Shockstar TS 25-1000 ms

KTT Austin Shockstar TS (1100-2000 ms)

KTT Austin Shockstar TS 2500-9000ms