ForDEX, Forcit Digitalized Excavation Process, on järjestelmäkokonaisuus, joka koostuu useista digitaalisista työkaluista louhinnan kokonaisprosessin optimoimiseksi. Fordex-työkalujen avulla voit suunnitella ja seurata koko poraus- ja räjäytysprosessia entistä paremmalla tarkkuudella samalla nauttien paremmasta palvelukokemuksesta. ForDEX-alustaa kehitetään jatkuvasti ja se koostuu nyt Forcit Go-, VipNordic-, O-Pitblast-, kehittyneistä latausyksiköistä ja laajasta valikoimasta taustajärjestelmiä tiedonkeruun, analyysien ja siirtojen tukemiseksi.

Forcit Go -applikaatio tarjoaa joustavan tavan tehdä tilauksesi aina, kun se sinulle parhaiten sopii. Kaikki tilaukset, toimitusasiakirjat, laskut, rahtikirjat ja jopa latausraportit tallennetaan Forcit Go -applikaatioon mobiililaitteeseesi.

VipNordic on ohjelmisto tärinänhallintaan. Vipnordic kerää tietoja seismografeista automaattisesti reaaliajassa, sillä loppukäyttäjä saa tärinätulokset suoraan omaan puhelimeensa. VipNordic -selainpohjaisessa ohjelmistossa on myös mahdollista analysoida tarkemmin tuloksia. Jotta saat kaiken irti tärinätiedoista, on mahdollista siirtää louintatärinän tulokset takaisin O-Pitblastiin, räjähdyssuunnitteluohjelmistoon, ja käyttää näitä tietoja tulevien räjähdyssuunnitelmien parantamiseen.

Tutustu tästä videoon saadaksesi lisätietoja ForDEXistä!

 

O-Pitblast räjäytyssuunnitteluohjelmisto on täysin integroitu ohjelmisto, joka tukee räjäytystoimintoja. Ohjelmistoon sisältyvät tarvittavat työkalut:

  • Räjäytysten suunnitteluun
  • Räjäytysmenetelmien ohjaamiseen
  • Räjäytystulosten optimoimiseen
  • Räjäytystietojen hallintaan