Forcit Sweden AB söker en Kemi tekniker med kemiteknisk utbildning till vår anläggning för tillverkning av emulsionssprängämnen i Karlskoga. Du koordinerar även vår tillverkningsenhet vid Aitikgruvan, Gällivare.

I rollen som Kemi tekniker kommer du att ha ett mångsidigt och intressant arbete inom kemisektorn med att övervaka och koordinera produktion av emulsionssprängämnen med allt från recept, råvaror, tillverkningsprocess, produktionslogistik, kvalitetskontroll, lokala HSE-frågor och även bidra med utveckling av våra sprängämnesrecept  och -processer.

Arbetet kommer att ske i våra fabriker och ute i fält hos våra kunder ovan och under jord vid gruvor, stenbrott och tunnelbyggen med kontroll av laddningsprocesser och analyser av produkter under drift.

Som Kemi tekniker på Forcit Sweden AB får du arbeta inom den spännande sprängämnesbranchen med ett härligt gäng som alltid eftersträvar bästa resultat för våra kunder . Kom med i vårt trevliga kamratgäng!

Din utbildning bör vara kemiteknisk på högskolenivå.

Skicka din ansökan till Forcit Sweden AB Prästgatan 25. 713 31 NORA.  Alternativt kan ansökan skickas på mejl till ari.kainulainen@forcit.se eller niclas.nilsson@forcit.se

För mera information ring Ari Kainulainen 072-200 03 01 eller Niclas Nilsson 072-200 03 02.