Den nordiska sprängämnesmarknaden förändras och genom etableringen i Sverige har Forcit tagit sitt första steg i strävandet till att bli en betydande aktör på den nordiska marknaden.

Företaget är idag etablerat på sex platser i Sverige:  i Nora Bergslagen finns huvudkontoret, i Karlskoga finns företagets huvudlager för tänd- och sprängmedel och i Gällivare, Lycksele, Karlskoga, Enköping och Kaunisvaara har vi produktion och/eller lager.

Tillsammans med våra kunder strävar vi efter att finna den bästa lösningen för losshållning av berg såväl under- som ovanjord.

Forcit levererar idag sprängmedel till alla applikationer inom branschen och är idag en av de ledande sprängämnesleverantörerna i Sverige genom leveranser till både gruvor och övrig entreprenadmarknad.

Vårt produktsortiment består av välkända produkter som är väl anpassade för våra nordiska förhållanden. Vår teknik och kvalité från moderna laddtruckar och moderna laddutrustningar samt våra erkänt bra produkter garanterar att du som kund får ett bra resultat.

Nyheter

18 marraskuu 2018

Forprime muuttuu: uusi nimi Forprime 25

Tuotemuutoksia luvassa
Lue lisää
12 marraskuu 2018

Kenestä vuoden panostaja 2018?

Tänä vuonna valitaan jo 13 Vuoden Panostaja. Äänestä suosikkiasi!
Lue lisää
12 marraskuu 2018

FinnMateria messut 21.-22.11.2018

FinnMateria messut 21.-22.11.2018 Jyväskylän Paviljongissa. Tervetuloa messuosastollemme B-361
Lue lisää
12 marraskuu 2018

ANFOt 20kg säkeissä

Kaikki ANFO:t ovat nyt samankokoisissa säkeissä.
Lue lisää

Lediga arbetsplatser

Alla jobber →
Forcit Sweden AB / Karlskoga

Internansökan

Vi söker en person till emulsionsfabrik/lager i Karlskoga